Forsman Self Defense BLOG

Reality Based Training - No Nonsense Self Defense

Självförsvar är ikke vad dom flesta tror att det är

Självförsvar är ikke vad dom flesta tror att det är
" Detta är nog den bästa kursen jag deltagit på ..’’


Inget nonsens självförsvar i Sverige och Norge med Stefan Forsman

En viktig utbildning i civilt självförsvar, öppna kurser i september. 

Läs mer: BorlängeSverige 

Les mer: LøtenNorge ...  


Løten - påmelding til Siv Hornsletten.

Telefon: +47 98 67 80 37. 
Mail, klikk her: Siv Hornsletten

Borlänge - arrangör och ansvarig för kursen är Ylva Jensen. 

Mobilnummer: 073-9745379
E.Post, klicka här:  Ylva Jensen

*

INFÖR kursen i självförsvar med Stefan Forsman håller Stefan en kortare föreläsning,ca 2 tim, i Borlänge. Datum: Lördag 18 Augusti kl. 16.00. Denna föreläsning är GRATIS..Då informerar han om VAD kursen handlar om. TA detta tillfälle ,ta med släkt & vänner.Det kommer att säljas fika i pausen. Jag vill att ni anmäler er till mig,antingen här eller mail: ronja35@spray.se , eller mobil: 073-9745379. Dela gärna det här till era vänner,TACK !! Hoppas vi ses:-)
ALLA VÄLKOMNA!!

Följ oss på facebook!

Share this page using these buttons:


"Detta är nog den bästa kursen jag deltagit på och då gick vi som sagt inte ens igenom hälften av det du lär ut i vanliga fall. Oerhört motiverande och inspirerande och man får ett uppvaknade även fast man som mig redan kan allt. Har man chansen att gå denna kurs ska man göra det, kunskapen är ovärderlig i ett allt kallare samhällsklimat."

- Stefan Lund, en tidigare kursdeltagare i Sverige, juni, 2012

Det är för det första ikke kurs i att lära sig slåss och sedan gå ut på byn och vara våldsam. Det är precis tvärt om, lära sig undvika konflikt, framför allt fysisk konflikt.

Lyssnar man på vad jag säger och bruker dom "verktyg" jag delar ut, ja då ska det väldigt mycket till för att det ska bli fysisk konflikt.

Min kunskap och erfarenhet kommer från verkligheten, jordens alla hörn. Både som civilperson, men också i uniform. Detta har alltså ikke noe med fantasi och film att göra. Detta är ikke martial art, som har väldigt lite med verkligheten att göra.

Det handlar mycket om ledarskap, personlig utveckling, flytta gränser, bygga självförtroende, självbild, bli trygg och säker, få ett bättre liv, etc. Så detta ger väldigt mycket mer än "bara" självförsvar. Det visar ju också alla brev som kommit över åren.

Dom deltagare som faktiskt lyssnar, bruker "verktygen", ja dom börjar tänka på ett annat sätt och nya dörrar öppnas i livet.

När jag håller "rena" ledarskapskurser, ja då säger jag exakt det samma, snacker och visar dock då ikke om själva självförsvaret.

Några kommentarer efter kurserna brukar t.ex. vara: "jag har blivit mycket lugnare (roligare)" "Jag hamnar ikke längre i konflikt när jag går ut"

"Jag blir ikke längre mobbad, för nu tänker jag annorlunda och lärt mig massa, då utstrålar jag något helt annat och mobbarna visar mig nu respekt, och det utan att jag gjort något"

"Jag vågar nu pröva på mycket annat i livet som jag innan kurserna ikke vågade"


"Min psykopat till man vågade ikke banka mig mer efter kurserna, jag hade rätat på ryggen när jag kom hem och utstrålade något helt annat än tidigare, min man flyttade och jag är nu lycklig"

Lärare, rektorer, skolor som lyssnat och använt "verktygen" brukar bland annat säga: "det har blivit mycket lugnare (roligare) nu i skolan"

"Eleverna visar varandra mera respekt och är helt enkelt snällare mot varandra"

- Stefan


Share this page using these buttons:


Följ mig på Facebook och Twitter

facebook_blue twitter_blue